Background Image

Marokko skaller med harissa

Post Image

Marokko skaller med harissa


Disse muslinger tager dig med til det nordafrikanske sanselige køkken. Et køkken hvor man ikke er bange for at bruge en masse krydderier. Marokkansk mad dufter fantastisk, og smager - så munden løber i vand.

Du skal bruge:

1 kg. økologiske linemuslinger
1 finthakket løg
2 fed finthakket hvidløg
3 spsk. solsikkeolie
1 spsk. salt
4 tsk ras el hanout
Harissa
Naan brød

Kom solsikkeolien i en gryde, tilsæt de finthakkede løg og hvidløg når olien er varm. Svits løgene, til de får en smule farve og tilsæt så de 4 tsk. ras el hanout. Lad krydderierne brænde en smule af, inden du tilsætter muslingerne. Drys saltet over muslingerne, og læg låg på gryden. Ryst det hele godt rundt. Efter 4-5 minutter eller når alle muslingerne har åbnet sig, er de færdige. Ryst gerne gryden en gang mere under tilberedningen. Husk at kassere de muslinger der ikke har åbnet sig.
De varme muslinger serveres med lunet naan brød og harissa.