
Linemuslinger i flødetomat og pasta
Når du smager denne ret og lukker øjnene, føles det som at sidde på en italiensk havnerestaurant.
Du skal bruge:
1 kg økologiske linemuslinger
1 pakke frisk pasta
1 løg
2 hvidløg
1 dåse hakkede tomater
1 håndfuld persille
Lidt revet citronskal
2,5 dl fløde
Frisk timian til pynt
Svits løg og hvidløg og persille og tilsæt tomat og fløde.
Kog pasta al dente. Når pastaen er næsten klar, tilsætter du dine muslinger til pastasovsen.
De åbner sig øjeblikkeligt, men damp dem gerne i sovsen 2-3 minutter under låg.
Smag til med salt, peber og måske en lille bitte smule sukker.
Bland tomat-muslingesovsen med pasta og servér i en smuk skål med et glas kølig øl eller hvidvin til.
Det føles næsten, som at være i Italien.
1 kg økologiske linemuslinger
1 pakke frisk pasta
1 løg
2 hvidløg
1 dåse hakkede tomater
1 håndfuld persille
Lidt revet citronskal
2,5 dl fløde
Frisk timian til pynt
Svits løg og hvidløg og persille og tilsæt tomat og fløde.
Kog pasta al dente. Når pastaen er næsten klar, tilsætter du dine muslinger til pastasovsen.
De åbner sig øjeblikkeligt, men damp dem gerne i sovsen 2-3 minutter under låg.
Smag til med salt, peber og måske en lille bitte smule sukker.
Bland tomat-muslingesovsen med pasta og servér i en smuk skål med et glas kølig øl eller hvidvin til.
Det føles næsten, som at være i Italien.