
Gratinerede sprøde linemuslinger
Fantastisk ret - en eksplosion af en smagsoplevelse! Eneste ulempe: Gratinerede muslinger bliver spist – alt for hurtigt.
Du skal bruge:
1 kg økologiske linemuslinger
100 gram hvidløgssmør
1 håndfuld groft hakkede krydderurter (persille, ramsløg, timian eller lign.)
1 dl. hvidvin eller øl
1 håndfuld grofthakkede salte nødder og/eller ristet rugbrød
1 spsk. rasp
100 gram fintrevet vesterhavsost
(eller en anden god tør ost)
Damp muslingerne sammen med løg, hvidløg og eventuelt en håndfuld krydderurter og en smule hvidvin eller øl.
Del muslingen, så den ligger i en enkelt skal.
Fordel muslinger på en bageplade med bagepapir.
Overhæld muslingerne med hvidløgssmør (smeltet) og drys med nødde/rugbrødsblandingen og revet ost.
Bag muslingerne i en 200 grader varm ovn i 5-7 minutter.
Server med lækkert nybagt brød som kan dyppes i den smeltede smør og guf løs.
1 kg økologiske linemuslinger
100 gram hvidløgssmør
1 håndfuld groft hakkede krydderurter (persille, ramsløg, timian eller lign.)
1 dl. hvidvin eller øl
1 håndfuld grofthakkede salte nødder og/eller ristet rugbrød
1 spsk. rasp
100 gram fintrevet vesterhavsost
(eller en anden god tør ost)
Damp muslingerne sammen med løg, hvidløg og eventuelt en håndfuld krydderurter og en smule hvidvin eller øl.
Del muslingen, så den ligger i en enkelt skal.
Fordel muslinger på en bageplade med bagepapir.
Overhæld muslingerne med hvidløgssmør (smeltet) og drys med nødde/rugbrødsblandingen og revet ost.
Bag muslingerne i en 200 grader varm ovn i 5-7 minutter.
Server med lækkert nybagt brød som kan dyppes i den smeltede smør og guf løs.