Background Image

Gratinerede økologiske linemuslinger med syltede rødløg

Post Image

Gratinerede økologiske linemuslinger med syltede rødløg


For mig minder gratinerede linemuslinger om sommer og hygge på terrassen med familie og venner. De smager så godt, at det næsten er synd kun at servere dem som en forret.

Du skal bruge:

1 kg økologiske linemuslinger
3 spsk. oliven olie
100 gram persillesmør
1 håndfuld grofthakkede salte cashewnødder
Fint hakket syltede rødløg
100 gram fintrevet kerrygold mature cheddar ost
1 spsk. salt

Damp muslingerne i oliven olien og 1 spsk. salt.

Del muslingen, så den ligger i en enkelt skal.
Fordel muslinger på en bageplade med bagepapir.

Overhæld muslingerne med persillesmørret (smeltet), drys med cashewnødder og revet ost.
Bag muslingerne i en 200 grader varm ovn i 5-7 minutter.
Server med lækkert nybagt brød som kan dyppes i den smeltede smør.